Beagle kutyás oldal és klub

Itt a helye az összes Beagle kutya gazdájának! Ezen az oldalon megtudhatsz mindent a beagle kutyákról és hasznos tanácsokat is kapsz

Beagle tulajdonságai

Nem ,,Őrző védő"

A Beagle kutya teljesen alkalmatlan őrzésre. Felőle a házat is nyugodtan ellophatnák, akkor sem csinálna semmit. Vagy ha csinálna is valamit, akkor inkább a betörőnek örülne. Nincs benne tudatosan a védés sem, mert inkább vadászkutya.

Gyermekbarát

A Beagle kutyákat nagyon sokáig falkákban tartották, ezért hozzászokott a társasághoz. Emiatt nagyon szereti az embereket és a többi kutyával is nagyon rokonszenves.

Falánk

A túlsúly minden kutyafajtánál képben van. Főleg a Beagle kutyáknál okozhat nagyobb gondot, mert elég falánk. De az elhízás is elkerülhető, a rendszeres mozgással és a kevesebb étellel, ha nem szeretné hogy kutyájából virsli legyen.

Kóborló kutya

A Beagle elég nagy mozásigénnyel rendelkezik. De azért lakásban is tarthatjuk, de csak akkor, ha nap végén biztosítjuk neki a mozgást. Ha az udvarban tartjuk kedvencünket, akkor biztosítsunk kerítést. De így sem kerülhetjük el a heti legalább kétszeri (lehet több is) sétát. A póráz elengedhetetlen kellék az ilyen sétákhoz. Ezt a kelléket csak akkor lehet hanyagolni, ha a kutyánk már be van tanítva és visszajön, ha szólunk neki. De így is fennáll az a veszély, hogy akár meglát egy macskát, akár meszebb egy másik kutyát és elszalad. És elég nehéz lesz visszahívni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 11
Heti: 77
Havi: 564
Össz.: 183 860

Látogatottság növelés
Oldal: Beagle tulajdonságai
Beagle kutyás oldal és klub - © 2008 - 2018 - beaglekutyak.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »